Over ons

team

Cato Verhoeven

Administratieve ondersteuning

Cato kreeg de interesse voor verzekeringen mee van thuis uit. Na haar studies Accountancy & Fiscaliteit en Immobiliën & Verzekeringen startte ze als verzekeringsagent. Ze is een echte doorzetter en staat steeds klaar voor haar klanten. Ze houdt van citytrips en Amerika staat hoog op haar travel bucket list.

Cato Verhoeven

Jurgen Markuszewski

Kantoorverantwoordelijke Willebroek

Jurgen draait sinds dag één mee in het kantoor van Kevin en bouwt op meer dan 10 jaar ervaring. Hij is een echte allrounder, maar haalt de meeste voldoening uit de behandeling van schadedossiers. De voetballiefhebber draagt loyaliteit hoog in het vaandel en gaat steeds geduldig en vastberaden te werk.

Jurgen Markuszewski

Wendy Van Praet

Kantoorverantwoordelijke Boom

Door de opleiding van DVV en 23 jaar ervaring is Wendy een betrouwbare verzekeringsagent en belangrijk steunpunt binnen Sekuur. Als geen ander is ze op de hoogte van het reilen en zeilen in de verzekeringswereld. Ze blinkt uit door heldere communicatie, aandacht voor de klant en komt altijd haar beloftes na. Haar gezin met 3 kinderen en hond is de drijvende kracht in Wendy’s leven.

Wendy Van Praet

Sam D’Hertefelt

Sam D’Hertefelt

Met de nodige opleidingen te volgen heeft Sam de juiste expertise opgedaan in de wereld van verzekeringen en deelt hij deze heel graag met jou als commercieel verantwoordelijke. Sam zal je altijd ontvangen met een lach en de nodige dosis humor. Naast het werk staat Sam driemaal per week op het voetbalveld, geeft hij heel veel liefde en aandacht aan zijn gezin en gaat hij met zijn vrienden graag iets eten en drinken.

Sam D’Hertefelt

Younes Zidan

Commerciële verantwoordelijke

Met een Bachelor in Financiën & Verzekeringswezen en een Master in Financieel Management op zak mag de passie voor verzekeringen duidelijk zijn. Younes vond zijn plek als commercieel verantwoordelijke en onderscheidt zich door doelgerichtheid, stiptheid en een grenzeloze ambitie. Na de uren trapt hij graag een balletje in de voetbalzaal.

Younes Zidan

Liesbeth Koppen

Kantoorverantwoordelijke Puurs

Na haar studie Verzekeringen & Financiën aan de UCLL startte Liesbeth haar carrière bij Bart. Liesbeth voelt perfect aan wat klanten nodig hebben en haalt energie uit het leveren van de beste service. Deze sociale vlinder plant graag grote reizen en geniet van wandelingen met haar hond.

Liesbeth Koppen

Bart Pauwels

Zaakvoerder en specialist
woonkredieten

Bart zijn carrière als verzekeringsagent is gestart bij het overnemen van de kleine verzekeringsportefeuille van zijn vader. Bart geeft enorm veel om contact met mensen en haalt zeer veel voldoening uit het helpen van mensen. Bart is de rust zelve en is heel sterk in het zoeken van de juiste oplossing op maat. Los van het werk is Bart een fervent sporter en geniet hij graag van een BBQ, een pintje en de wereld ontdekken met zijn partner.

Bart Pauwels

Kevin Van Oorschot

Zaakvoerder en specialist
verzekeringen zelfstandingen/KMO

Een moeilijke materie als verzekeringen op een toegankelijke manier uitleggen zit bij Kevin in het bloed. Na zijn studie Verzekeringswezen & Financiën startte Kevin als bediende bij een DVV-kantoor om na 4 jaar zijn eigen kantoor te starten. Van Kevin krijg je steeds eerlijk advies, op maat. Als marathonloper mag je zeker zijn van zijn doorzettingsvermogen.

Kevin Van Oorschot
Logo Sekuur!